Medewerkers

Dry Needling Solutions Amersfoort Vathorst

Niels Hoofdman is in 2013 als algemeen fysiotherapeut afgestudeerd aan de Internationale Hogeschool Fysiotherapie Thim. Daarnaast heeft Niels de opleiding Dry Needling gevolgd bij Dry Needling Skills in Utrecht. Niels is oprichter van Dry Needling Solutions . Hij past in ons centrum Dry Needling en osteopathisch manuele therapie toe. 

Dry Needling Solutions Amersfoort Vathorst

Astrid Westerman is in 2002 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Hierna is zij 7 jaar werkzaam geweest in een particuliere praktijk. In 2010 heeft zij samen met Olaf Steur het Fysiotherapeutisch Centrum Vathorst opgericht. Astrid is onder andere gespecialiseerd in Shockwave therapie.

Dry Needling Solutions Amersfoort Vathorst

Olaf Steur heeft 2002 de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht afgerond. Daarna is hij gaan werken in een particuliere praktijk. Olaf is in 2009 afgestudeerd als Master Manueel Therapeut aan de SOMT in Amersfoort. In 2010 heeft hij met Astrid Westerman het Fysiotherapeutisch Centrum Vathorst opgericht. 

Dry Needling Solutions Amersfoort Vathorst

Jennifer van Vliet den Daas heeft de Yoga docentenopleiding Saswitha gevolgd in Bilthoven. Daarna heeft zij de zwangerschaps Yoga docentenopleiding Mudra in Amsterdam gevolgd. Kort geleden heeft Jennifer de instructeursopleiding Perfect Pilates afgerond. Jennifer verzorgt alle Yoga en Perfect Pilates lessen in ons centrum.

deelt u onze pagina?Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email