Onze uitgangspunten

Dry Needling Solutions is onderdeel van Fysiotherapeutisch Centrum Vathorst. Onze uitgangspunten:

 • Persoonlijke behandeling op maat
  Bij ons krijgt u alleen een 1 op 1 behandeling. De aandacht van de therapeut is gedurende de hele behandeling exclusief voor u.
 • Geen blinkende fitnesstoestellen
  Vrijwel elke oefening die met een duur apparaat kan worden gemaakt is te vervangen door een oefening die u ook eenvoudig thuis kunt doen. Hierdoor bent u in staat om ook thuis te oefenen. Hierdoor kunt u in uw eigen tijd blijven werken aan uw herstel.
 • De patiënt is belangrijker dan de administratie
  Wij werken niet voor de zorgverzekeraar maar voor u. Dat betekent dat wij vrijwel alle tijd van het consult aan u kunnen besteden.
 • Het thuisgevoel
  Wij werken in een moderne wijk maar we ontvangen u in onze prachtig gerenoveerde boerderij waar u zich direct op uw gemak zult voelen.
 • U bent meer dan een schouderklacht
  Daarom plaatsen wij uw klacht in een breder perspectief. Waar nodig bespreken we bijvoorbeeld ook onderwerpen als voeding en andere factoren die een rol kunnen spelen bij het ontstaan of aanwezig blijven van de klacht.

Vanzelfsprekend bieden wij diensten van een hoge kwaliteit. Onze medewerkers zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister CKR. Meer weten over onze medewerkers? Lees verder…

deelt u onze pagina?Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email